Lydia Särud

monday, again.

Publicerad 2012-01-30 11:06:20 i Allmänt,

Stannade hemma ifrån skolan idag, behöver verkligen vila min kropp, framförallt lederna, gör så fruktansvärt ont och tillslut orkar jag bara inte och idag är en sådan dag.

I lördags hade vi världens mysigaste födelsedag för Louise med olika överraskningar! jättekul hade vi verkligen! Skulle ladda upp bilder med går tyvärr inte, när jag ska lägga upp ifrån mobilen blir det alltid fel och inte fungrerar och nu när jag skulle en överföring från mobilen till datorn blev det än en gång fel, så inte så mycket som vill funka med mig idag. Har i alla fall mina söta hundar som myst med mig hela morgonen! :)

längtar redan tills nästa helg då den ska spenderas med vänner och pojkvän, fotboll, myskvällar och bio. Såå mycket att se fram emot! :) Ha en bra dag allesammans! puss

Fick i alla fall på något sätt in denna bilden på födelsedagsbarnet! :)

image description



Lunch!

Publicerad 2012-01-29 13:41:19 i Allmänt,

Gjorde en liten nyttigare smoothie till lunch innehåller banan, hallon och yoghurt :) jättegott!

Kalas!

Publicerad 2012-01-28 19:40:32 i Allmänt,

Igår hade jag en så mysig kväll med min fina pojkvän och gjorde godaste våfflorna! Imorse kom även Camilla på en förmiddagsfika och då var jag och adrian så morgonpigga och gjorde en jättegod chokladmousse! Efter det drog vi till hallen så hade Adrian match, tyvärr blev det ännu en förlust. Nu inväntar jag Josse Pernilla och Emma så ska vi till lolli och fira henne på 17årsdagen! Ha en bra kväll allesammans! Puss

Hotel!

Publicerad 2012-01-26 20:12:56 i Allmänt,

När vi haft Hotellektionen i skolan så har vi gått igenom olika hotell och hur dem kan se ut osv. Så var det en dag våran lärare visade oss dena sidan och det är såå sjukt gryma ställen och fina som man kan bo på som man inte ens tänker på. Givetvis är säkert de flesta utomlands, men finns mycket olika val att bo på, allt från skogen till is.
Så tänkte lägga upp några bilder, så kan ni även gå in på länken här om ni blir inspirerade av att kolla mera.






Hur mysigt?









upplevelse att få bo i en igloo, fast vet inte hur länge jag skulle klara mig, haha.

Cupcakes

Publicerad 2012-01-25 16:48:55 i Allmänt,

Cupcake's är så otroligt fina och söta som vissa gör. Själv är jag urkass på allt det petiga och att ens göra perfekta muffins, haha. Men tålamod får man nog ha, men övning ger färdighet.
Men dem passar så bra till alla tillfällen, bjuda sina vänner, familj eller pojkvän. Kanske bjuda sådana på kalas och ge personliga? med bokstäver, eller vad alla har för intressen osv. Kanske är det någon gång du bjuder på tårta och du vet att någon inte gillar det eller kanske inte tål, vad passar inte bättre än att bjuda på en uppskattad cupcake. Med mycket fantsi och vilja kan nog alla göra massa fina! :)


Skoldags!

Publicerad 2012-01-25 09:19:49 i Allmänt,

Sitter på skolan och äter frukost och läser på lite om juridik! Onsdag och då innebär det två rättså långa lektioner. Idag blir det fotbollsträning! Så gött.

Top model Sverige!

Publicerad 2012-01-24 19:39:13 i Allmänt,

Den 31 januari på kanal 3, 20:00 har top model Sverige premiär. Längtar, så hoppas det kommer vara bra!

-"Modellen och skådespelaren Izabella Scorupco är tillsammans med superstylisten Jonas Hallberg på jakt efter Sveriges nästa stora toppmodell."

Se trailern här!







12-01-24

Publicerad 2012-01-24 19:24:53 i Allmänt,

HEJ! :)
Idag har jag haft en skön dag med bara en lektion i skolan.
Sedan åkte jag till bäckefors och hade träning i bassängen.
När jag kom hem gjorde jag och mamma god mat,
pommes och fläskfilé. Nu ligger jag och myser med
lillasyster i sängen och inväntar wipeout winter som
börjar kl 20:00 på kanal fem.
puss

Suprise!

Publicerad 2012-01-23 09:11:45 i Allmänt,

Igår när jag kom hem från Lidköping hade jag fått en överraskning på mitt rum. Så när jag byter om och gör mig iordning så har min fina äldsta syster varit här och lämnat massviss med godsaker!

Förlåt

Publicerad 2012-01-23 09:09:11 i Allmänt,

Har blivit dålig med uppdatering för har inte suttit vi datorn något hela helgen och när jag ska ha gjort det på mobilen så har det inte fungerat! Men ska försöka än en gång på mobilen och se om jag lyckas, så jag även kan lägga upp bilder ifrån lördagskväll då vi hade 18årskalas för Emma och Emilia! :) igår var jag även i Lidköping och kollade på a-laget med Camilla, tyvärr förlust. Och ikväll är mina planer att ta det lugnt och somna tidigt så jag inte försover mig ännu en dag, som jag alltså gjort idag!

Torsdag!

Publicerad 2012-01-19 14:11:25 i Allmänt,

HEJ :)
Sitter på skolan och slutar om en timme! Efter skolan så ska jag iväg och träna, Bassängträning idag(45min pass, så ett litet kortare än vanligt). Sen ska jag bara ta det lugnt resten av dagen så blir några inlägg då! :)
PUSS!

Inspiration

Publicerad 2012-01-18 15:53:00 i Allmänt,

Snart är februari på ingång och det innebär, alla hjärtans dag den fjortonde! Då har jag lagt ihop ett kollage med lite inspirationsbilder jag funnit om olika bakverk. För vems pojkvän älskar inte kakor av alla dess slag? en superidé som din pojkvän självklart kommer älska för det kommer i alla fall min :)



Kvällsfix!

Publicerad 2012-01-17 22:31:25 i Allmänt,

Fick bli att sätta upp några hyllor som jag ska fylla med bilder, framkallningen har vart klar sen månader tillbaka så bara fina ramar som saknas nu :)

Färgning på g!

Publicerad 2012-01-17 14:47:16 i Allmänt,

Sitter hos filippa på salongen, idag står det färgning på schemat. Ska försöka vänta lite ned klippningen så håret får växa så jag förmodligen kan lägga i löshår om några månader. Även hunnit med att försova mig när jag redan hade sovmorgon, sen en timmes träningspass i bassängen. Bild på resultatet kommer senare :)

Monday

Publicerad 2012-01-16 22:19:28 i Allmänt,

Hemma hos Adrian nu och väntar på att han ska komma hem från träningen :) kollar även på idrottsgalan :)

16 januari

Publicerad 2012-01-16 17:49:51 i Allmänt,

Hejsan :) lång dag i skolan.. Nyss hunnit att äta så lägger mig en stund innan träningen som börjar sju! Ska börja ta tag i alla mina rester i skolan nu som jag har efter att jag bytte från hotell till ekonmi så endel att göra.
Förövrigt längtar jag till helgen som bara den!
Imorn blir det skolan, jag har en lektion varje tisdag så det är skönt. Efter skolan vid ett beger jag mig mot bäckefors och simmar och färgar håret hos filippa min syster som precis börjat där, på salong Linda, så gå dit och klipp, färga och vad ni vill ha fixat alla!!:)

Lite halvkassa bilder från helgen!

Tur i oturen!

Publicerad 2012-01-15 21:44:20 i Allmänt,

Idag hände det även något äckligt och störande, Jag tappade min kära Iphone i toaletten(& nej det var innan jag skulle gå på toa), Panik och tar upp den försöker få bort allt vatten som gick, använde hårlblås och papper och försökte komma in på alla så springor som fanns för att det inte skulle bli massa fel med den. Som tur var den igång men jag kunde inte prata i den om jag inte hade på högtalaren fast då bubblade de vatten ur den, så var rätt sur. Tills den fick ligga i värme och några timmar efter testar jag & den funkar! överlycklig, hade inte orkat skicka in den!

hellå!

Publicerad 2012-01-15 21:39:01 i Allmänt,

Hejsan!
Igår var jag med min söta vänner & såå kul vi har med varandra! Somna väl runt fyra och upp runt elva för att börja fixa sig för jobb. Fick en skön promenad från sösia in till bengtsfors. Nu är klockan för mycket för mig som sovit så kort inatt och jag är så himla trött så blir lite tråkigt inlägg tyvärr.
Men ska se till att lägga upp mera imorn! :)
puss

Innebandy

Publicerad 2012-01-14 14:14:08 i Allmänt,

Drar till Billingen till Märta och Emma och kollar på klass ett spelar!

God grapefrukt som fick bli min frukost :)

Fredag den trettonde!

Publicerad 2012-01-13 08:56:42 i Allmänt,

Tjenixen :)
Påväg till skolan så tänkte slänga upp ett inlägg medan jag hinner. Idag är det som sagt fredag den trettonde, Otursdag!? Så får hoppas alla där ute klarar sig ;)
Ikväll blir det innebandy men före det så blir det att äta med tjejerna! Så än en gång: kom till hallen ikväll! :)

Känner mig förövrigt riktigt opepp på föreläsning i tre timmar sen två st tvåtimmars-lektioner & dem värsta ämnena: engelska och natur!

Ha en bra dag alla :D

Smoothie!

Publicerad 2012-01-12 19:52:41 i Allmänt,

En god och lite onyttig hallonsmoothie till Kvällsmat!
Innehåller; hallon,glass,mjölk & florsocker. Går inte efter speciella mått, smakar mig fram för de blir alltid godast :)

schoolday, Again....

Publicerad 2012-01-12 13:50:20 i Allmänt,

HEJ :)
Blivit lite dåligt med uppdateringen igår. Gjorde inte så mycket ändå heller, Var i skolan sen kom hem och tog det lungt bara sen upp till hallen och så blev det träning, vi var ute och sprang i en halvtimme och körde tvålag och lite passningar så var rätt lugn träning för att vara första på säsongen, fast det är gött de med! Vi fick välja mellan att spela i division fem eller fyra & vi valde femman så då är vi förmodligen tolv lag i den serien så får hoppas allt går bra och målet blir självklart att ta sig upp till fyran.

Annars idag har jag bara varit i skolan så fick jag skippa samhällslektionen för jag ska snart iväg och simma i bäckefors hos sjukgymnasten så nu drar al träning igång samtidigt. så får väl träna bort lite träningsvärk som sitter i kroppen från igår. Idag händer det inte så mycket förövrigt.

Och imorn allihoppa så är det match för A-laget i Billingsfors & då ska alla vara där och få se deras nya förmodligen gryma intro och förhoppningsvis en riktigt bra match med vinst!!


Skoldags!

Publicerad 2012-01-11 08:32:36 i Allmänt,

Till skolan för en dag med två ekonomilektioner!

Ringen köpte jag igår! Och tröjan som inte syns så bra!

Home

Publicerad 2012-01-10 18:06:14 i Allmänt,

HEJ!
Nu är jag hemkommen ifrån Uddevalla. Blir att ligga framför tv:n hela kvällen
och hoppa till sängs tidigt eftersom skolan börjar imorn igen,
känner inte för att försova mig med en gång som jag nog gjorde
varje dag sista veckorna innan lovet.
Hann i alla fall med en sväng på torp och därifrån fick jag med mig
en vinröd kofta, röd jacka(impulsköp för att den var billig,
vet inte ens om jag kommer använda den,haha)
svart långtröja och en grå "hoodtröja".
orkar nog inte lägga upp bilder just nu men ni får se någon
dag när jag har på mig de olika klädesplaggen :)

2012-01-10

Publicerad 2012-01-10 16:05:21 i Allmänt,

Idag är det den tionde januari och jag och min finaste har hållit ihop i hela 26 månader idag och det känns helt underbart att ha någon som han.

Jag äskar dig min finaste!

Tisdag

Publicerad 2012-01-10 15:58:12 i Allmänt,

Hejsan! Påväg hem efter en Dag i uddevalla. Hann med lite shopping ifrån rean som var kvar i alla fall, men bilder kommer senare när jag är hemma. Besöket hos doktorn gick bra, läkarbesöket idag var att kolla ögonen och leta efter inflammation där och hitta det som gör att jag har den värk jag har.

Mötet igår gick som det gick. Vi ska i alla fall ha träning imorgon och träna ihop efter uppehållet, hoppas det mesta av träningen görs inne eftersom jag inte kan träna ute.

En fin lapp som fanns på bilen efter vårat besök på sjukhuset! Haha

Höst

Publicerad 2012-01-10 12:52:00 i Allmänt,

Förra året tog jag och bella massviss med fina höstbilder och såhär blev dem:

Badmode!

Publicerad 2012-01-09 20:13:00 i Allmänt,

Tips!
www.styebytyra.se
Snart lanserar Tyra 2012's bikinis! Hoppas på att få se många fina som på denna bild!


80-talet!

Publicerad 2012-01-09 19:45:33 i Allmänt,

Nu tänkte jag lägga ut lite bilder på när Emma stylade mig på skolan. Hon går frisör och deras uppgift var att styla deras modeller i olika årtal och såhär blev jag och var "80-talet".




Emilia som "hippie" fast gjort utav en annan frisör.

Hoppas!

Publicerad 2012-01-09 12:34:20 i Allmänt,

Nu sitter jag hemma hos Adrian med han och Camilla, nyss ätit frukost så blir väl en "tv-dag" om vi inte tar en sväng ut i de kalla vädret. Runt 4-5ska jag hem och vid sex blir det upp till ekhagsvallen på möte, hoppas hoppas hoppas!!

Får lägga upp lite bättre inlägg när jag kommer hem, tycker själv det är jättetråkigt att läsa andras bloggar när det bara är en massa text som det knappt står något vettigt i, men får väl se på mobilen om jag hittar någon bild att bjuda på!

Imorn hinner jag förmodligen inte att blogga så mycket heller så får väl försöka hinna lägga upp några tidsinställda :) tycker det är så segt att åka till Uddevalla för att gå på en undersökning som är klar på 20 min.


Rödhårig med en undercut(den har jag fortfarande kvar, men sällan som jag visar den).

kissekatterna!

Publicerad 2012-01-08 15:15:06 i Allmänt,

för någon vecka sedan la jag upp bilder på mina två hundar så tänkte att jag få lägga ut bilder på mina ännu sötare katter! :)

-Natascha och Salli


The girl with the dragon tattoo

Publicerad 2012-01-08 15:11:26 i Allmänt,

Hejsan!

Igår Lördag spenderades mestadels av dagen hemma förutom på kvällen då vi var ett gäng hos Emilia och kollade på gladiatorerna och åt fruktsallad med massa goda frukter!
Idag Söndag, Gick upp klockan halv sju, fixade mig och drog till jobbet. Rätt så lugn dag så har varit skönt, för har ont i kroppen och är sliten. Idag blir det att ta det lugnt, kanske bio senare!? tänkte se "The girl with the dragon tattoo", är väl en liknande film av "Män som hatar kvinnor" om jag förstått rätt, så får hoppas den är bra!


Får bli en gullig bild på mina kära kusiner.

UF

Publicerad 2012-01-07 16:29:52 i Allmänt,

Tänkte lägga ut lite information om vårat UF-företag om någon är intresserad.
Vi är fem stycken i det, Jag själv som är Ekonomichef, Emilia som är VD, Niclas som är Vice VD, Andreas som är produktionschef och Martina som är marknadschef.
Vårat företag heter: Don't drop it UF.
Vi gör handdukar med tryckknappar på för att man ska slippa tappa handduken, en super idé och fungerar faktiskt väldigt bra. Vi får in handdukar och sedan sätter vi på tryckknapparna själva. För att vara säker på att man får i rätt storlek så får man säga ens mått vid byst eller höfter och så gör vi precis efter dig så det blir din personliga handduk.
I mars så ska vi vara med på en mässa i ljungskile och visa upp våran produkt.
Lite information sådära, gå gärna in på våran sida på facebook om ni är intresserade utav att se mera av oss.

https://www.facebook.com/pages/Dont-drop-it-UF/232854246773662


Skidskytte!

Publicerad 2012-01-07 15:02:41 i Allmänt,

Myser mig ner i soffan och dricker en kopp kaffe, äter en supergod hallonsorbet(tusen ggr godare än glass! Skillnad är att sorbet innehåller vatten ist för grädde men självklart innehåller det mängder med socker så är inte något nyttigare.) och kollar på skidskytte!

Träning

Publicerad 2012-01-07 14:21:29 i Allmänt,

Jag vill verkligen hitta något som är kul att träna. Har spelat fotboll i några år nu men häromdagen får jag ett sms om att dem lägger ner laget men som tur tänker flicklagstränarna ge damlaget en till chans så på måndag blir det möte så hoppas många i laget kommer så vi kan få till ett lag!
Annars vet jag faktiskt inte vad jag ska göra riktigt, ska börja simma två dagar i veckan för att bygga upp, stärka och mjuka upp mina leder som jag har problem i, som de heller inte vet vad det är "för fel" på. Har gått på utredning över ett år nu med massviss av läkarbesök så får hoppas dem får fram något snart.
Innan jul gick jag på gym i en månad och testa på och visst var det bra träning men jag är nog mer för bollsporter, tycker det blir lite segt och får inte sådan motivation utav att göra samma sak om och om igen på gymmet, jag blir helt enkelt uttråkad utav det. Men i värsta fall får jag ge det en chans till.
Men jag tycker ändå det är viktigt att man har kul och gillar det man tränar.


Vårat flicklag för ett och ett halvt års-sedan, på en cup som vi även vann!

Friday night!

Publicerad 2012-01-07 00:39:00 i Allmänt,

Hallå!
Haft en superbra eftermiddag i göteborg, Emma var smart och tog med datorn så vi kunde kolla film och fördröja bussresan. Väldigt roligt att Frida följde med Pontus så vi fick mera sällskap! Tyvärr så blev det förlust för billingsfors idag, som de redan blivit för många utav.
Nu sitter vi iallafall på bussen hem och jag sitter med beslutångest om jag ska orka åka hem till Adrian och mysa med han fast bli väckt förmodligen runt nio imorn för att han ska iväg igen, så får nog bli hem och få en sovmorgon.
Börjar förövrigt bli väldigt sjuk, kan knappt prata utan att rösten ska låta som att jag fått en skata i halsen, riktigt störande! Får hoppas de går över fort, så får jag ligga hemma och kurera mig hela dagen imorn så jag orkar upp till jobbet på söndag :)

Puss!

götet!

Publicerad 2012-01-06 14:45:03 i Allmänt,

Igår hade vi 18-årskalas för Emilia hemma hos emma och lagade tacos och åt cheesecake till efterrätt, riktigt gott!
Så mysigt och roligt tillsammans!! Runt tvåtiden åkte alla hem och jag och Emma gick och la oss. Nu sitter vi hemma hos Adrian och har nyss ätit mat och om en timme blir det avfärd till Göteborg. 
puss

Grekland

Publicerad 2012-01-05 18:00:00 i Allmänt,

Tänkte slänga upp lite bilder ifrån när jag, Adrian, Camilla & Peter var i grekland i Augusti :)

m

BLOGLOVIN'

Publicerad 2012-01-04 21:49:36 i Allmänt,



Följ mig på bloglovin', ett enklare sätt att kunna se när jag lagt in ett nytt inlägg osv! puss

bloglovin

HAIRCOLOUR

Publicerad 2012-01-04 18:28:51 i Allmänt,

En dag när jag, Emma och pernilla satt och kollade igenom bilder som jag framkallat så kom dem på att jag har nästan olika frisyrer och färger på alla bilder, så nu slänger jag ut några stycken tänkte jag om mina senaste frisyrer och färger detta år som varit.



Januari

Mars

April

Juli

Augusti

September
image description
December

-Fåtal blider ifrån senaste året.

Lov hela långa veckan!

Publicerad 2012-01-04 18:06:03 i Allmänt,

Så underbart med jullov! Har varit med mina underbara vänner nästan varje dag och ännu mera planer har vi! :)
Idag så har jag haft en lugn dag med Adrian blev en lång sovmorgon eftersom vi låg uppe och kolla när Sverige spöade finland igår, eftersom det var semi i juniorhockeyn så nu på torsdag får vi hoppas dem slår ryssland i finalen!! Imorgon ska jag va med tjejerna så blir det förmodligen lite matlagning och bara fira Emilia som fyller arton år. På fredag åker jag och Emma till göteborg och kollar på A-laget när dem möter Lerum. Lördag blir det kanske ännu mera innebandy fast då blir det att kolla när Isak spelar och på söndag blir det upp vid sju och jobba på cafét :) Efter det är de bara två dagar kvar av lovet och ena dagen ska jag till doktorn i uddevalla så får väl passa på med en tur till torp.

 

Bilden är tagen i sommras.

.

Publicerad 2012-01-03 17:11:22 i Allmänt,

Idag vakna jag upp bredvid min Goa Emma så drog vi hem till mig och gick ut med hundarna och gjorde oss iordning tills junker kom och hämta oss så tog vi en pizza med Martina senare drog vi till Linus och nu sitter vi hos mig medans killarna meckar i garaget :) så nu väntar vi på att dem ska bli färdiga, sen ikväll blir det att mysa med mina finaste! ❤

Fika!

Publicerad 2012-01-02 17:00:54 i Allmänt,

Har myst med min fina pojkvän hela natten och låg och drog oss till tolv och gjorde goda klämmackor till frukost! Sen gick vi ut med hundarna och satte oss framför tvn tills Josef hämta oss så nu sitter jag och Chillar hemma hos Emma och väntar på att Märta och Linus kommer och plockar upp oss så blir de fika i brngtsfors med dem, Micci, johanna och Niclas :) så får jag väl lägga upp ett inlägg senare om jag orkar!! Puss

Äntligen!

Publicerad 2012-01-02 12:54:42 i Allmänt,

Äntligen!
För några månader sen beställde jag en balklänning från USA och äntligen har den kommit! Superglad och jättenöjd med den :) sån lust att lägga ut bild på den men då blir det tråkigt när den riktiga balen är!

Nytt år

Publicerad 2012-01-02 11:44:11 i Allmänt,

Inte någon vidare kvalité eftersom jag tagit med telefonen men det får gå! Mina tjejer är så fina att man inte märker det ändå :)

-

Publicerad 2012-01-01 15:51:01 i Allmänt,

Riktig rolig kväll igår, först var vi 14 st flickor och käkade mat tillsammans. Sedan drog vi alla till Martina och till sist iväg till långed så hann dit en stund innan klockslaget, så firade in det nya året med fina vänner :) drog hem vid 4a och fick kolla hockey med två nördar :) fast tillslut somna vi och låg och sov till tolv och drog och käka pizza sen åkte dem hem och då åkte jag mamma och pappa till skifors och sitter just nu och fikar med mormor och morfar :) får väl lägga upp lite bilder senare :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela