Lydia Särud

Dålig uppdatering!

Publicerad 2012-02-29 12:29:18 i Allmänt,

Har sportlov denna veckan, haft fullt upp, i lördags var jag i Mjölby på 80årskalas kom hem på söndag kväll och begav mig till Micci med detsamma och spenderade söndagskväll och måndag där! Igår så stod de träning på schemat: gym och bassäng. Riktigt skönt faktiskt! Kvällen bestod av en "kväll" hemma hos Pernilla sedan åkte jag till Adrian och spenderade lite med han och hans vänner! Nu är jag i alla fall hemma och chillar med mina småkusiner senare blire träning och så kommer min bästa hit<3 och resten av helgen består av jobb och innebandy som är planerat alltså. Hade vart gött att komma iväg och handla men får väl bli nätshopping eller försöka komma iväg någon annan dag!
Kram

Fredag!

Publicerad 2012-02-24 23:15:10 i Allmänt,

Haft en mysig kväll med min sötis och stått i kiosken och lirat fotboll!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2697266/images/2012/pic_191024145.jpg" class="image">

School....

Publicerad 2012-02-24 08:50:16 i Allmänt,

Skola ännu en dag. Självklart att fredagen ska vara värsta dagen på hela veckan. Uppdaterar mera sen när jag har mer att skriva! Kör i alla fall på en skinnjacka idag med en halsduk så det inte blir för kallt :) puss

Torsdag!

Publicerad 2012-02-23 21:44:49 i Allmänt,

Vart i skolan idag även hunnit med ett träningspass i bassängen, så gött! Igår kunde jag även va med på en efterlängtad fotbollsträning, kändes riktigt gött det med! Till helgen bär de av östra götaland i Mjölby och för att underlätta för alla som inte vet var de ligger kan man säga Linköping så blir en fyra timmars resa, men det är det värt så man får fira sen 80åriga fina farmor!:) lyxade även till eftermiddagen med klyftpotatis, kyckling och cantadousås, blev jättegott. Nu har vi lämnat hundarna hos deras extramamma som dem får va hos när vi är borta, får ångest av att inte ha de hemma haha, har ju 4 katter som håller huset i liv ändå så får väl se de positivt ;) god natt sötisar!

Chokladpudding!

Publicerad 2012-02-23 21:33:40 i Allmänt,

Igår när Adrian kom fick jag överraska han med chokladpudding eftersom det är bland de godaste han vet, så man får väl försöka som flickvän ;)

Virkat

Publicerad 2012-02-21 19:58:08 i Allmänt,

Nu ska jag och mamma börja med ett projekt, virkning! Jag ska i alla fall försöka, men vore så kul att göra något linne, shorts, väst och väska till sommarn. Nu får vi väl se hur mycket vi hinner men ska i alla fall bli roligt att testa. Har även svårt att hitta någon sida att köpa virkat, så varför inte göra det själva? speciellt när jag har en så duktig "sy-mamma" så är det ju bara roligt!
Några inpirationsbilder:

Semlor i massviss!

Publicerad 2012-02-21 18:29:09 i Allmänt,

HEJ! :)
Idag har jag varit i skolan, haft föreläsningar. Har som sagt varit hos sjukgymnasten
vi kollade igenom handleder, fötter, mätte ryggen för att se om jag blivit stelare,
inte några stora förändringar så det är skönt att det inte blivit sämre med stelheten
eftersom jag kan få den känslan ibland! Så nu ska jag fortsätta med simningen och
sedan ska jag även börja träna på "land" också för att ta till nästa steg, så blir
förmodligen gympass varje tisdagar i forsättningen och önskade även mera konditionträning
eftersom jag mest tränat styrka. Så detta känner jag mig riktigt pepp på eftersom jag inte
kan vara med laget ute och springa så känns det bra att komma igång med kondition på annat sätt.
Även solen och att snön och att det faktiskt är 4 grader ute nu när klockan är sex ger en
energi! så funderingar på att försöka ta mig en springtur någon dag i alla fall en power walk
och försöka sakta men säkert för att slippa smärtan som kommer efteråt, så ska försöka
kolla runt på internet efter lite andra träningskläder eftersom mitt sortiment består av
bara fotbollskläder, haha. Ska även försöka börja med en diet som ska få mig att må bättre,
men det får vi se hur det går, hoppas mamma börjar med mig så man kan ha någon mera
hemma när man lagar mat osv. så man slipper vara själv. Nu för att förstöra mitt bra
tänkande om all träning ska jag gå ner och ta mig en semla, är trotts allt semledagen ;)
Missa heller inte Top model Sverige ikväll, tredje avsnittet, tror även att dagens tema
var Zoombie, men kanske är helt ute och cyklar? haha.
Puss och kram!

Big brother!

Publicerad 2012-02-20 21:50:39 i Allmänt,

Ska hoppa till sängs och kolla bigbrother som börjar klockan tio om jag fattat rätt. Börjar Kl tio imorn så bli ingen sov morgon eftersom det bara går buss vid hav nio. Har i alla fall "förläsning" imorn så det är rätt chill efter det ska jag träna i bassängen så ska jag prata lite med min sjukgymnast om hur det har gått de senaste veckorna och förmodligen prata med en arbetsterapueft (stavning? Haha) ich hoppas på några ex om hur jag ska göra när jag arbetar mycket med kroppen. Blir så trött på mig själv att jag även glömde min röntgentid idag... Men bara att ringa och boka ny tid, så får hoppas dem har en snart! Sov gott allesammans!<3

happy

Publicerad 2012-02-20 18:42:55 i Allmänt,

I fredags hade jag en bra kväll med mina fina vänner hos Emilia! :) Även lördagskvällen bestod utav min fina fast hemma hos Lolli! :) söndag jobbade jag och kollade på när min lillasyster spelade innebandy sen drog  jag till bengtsfors till Emilia och Andreas och kollade på bigbrother och sov där! och idag var det skola och bara 3 skoldagar kvar innan lov! wihoo...
Är så glad för jag har så fina och goa vänner!♥

Friday night!

Publicerad 2012-02-17 17:58:40 i Allmänt,

Sitter hemma hos adrian efter en lång skoldag med både föreläsningar och lektioner. Vi har i alla fall hunnit med en pizza så ska vi snart bort till hallen för Adrian ska spela klass1 match. kvällen annars blir lugn med antingen pojkvän eller vänner. Helgen är planerad med ännu mera innebandy, imorn kl 14.00 i hallen (a-lagsmatch) så då tycker jag att ni ska komma och kolla! Annars lite jobb oså.
Dålig uppdatering ännu en vecka men beror på att jag varit sjuk sedan har jag haft fullt upp med prov osv. så har inte hunnit uppdatera ifrån datorn och mobilen funkar det självklart inte med! :(
Hoppas ni får en bra helg allesammans så får vi se när nästa inlägg blir!
kram


Sjuk!

Publicerad 2012-02-13 16:08:35 i Allmänt,

Ligger och hostar och snuvar, glad jag är för att min feber har försvunnit så får hoppas att den inte kommer tillbaka, för orkar inte missa något i skolan! Så får väl hoppas att jag orkar imorn, är trotts allt en lektion så då borde man väl orka? Men det märks.
I fredags var det mys med tjejerna hos Josefin i Åmål, så mysigt och Josefin hade bakat och fixat, så go! Riktigt rolig och mysig kväll.
Lördag, började må dåligt redan då, fast söndag var värst så dessa tre dagar lördag, söndag och måndag har blivit sängliggandes!
Imorgon är det alla hjärtansdag så hade planerat att baka en tårta så får väl be någon hemma att hjälpa mig, men får hoppas den blir bra eftersom de är första gången jag använder mig av sugar-paste. Jag och Adrian hade inga planer direkt så förutom att umgås men så fick vi förfrågan idag om att följa med och grilla och så, så får hoppas jag blir frisk så vi kan hänga på, för vore väldigt mysigt!
Kommer mer uppdatering sen! Nu vet ni i alla fall varför de blivit sämre. Känns även som jag skulle kunna skaffa en sjukblogg för känns som jag jämt skriver att jag är sjuk, Haha.
Kram!

Hihi!

Publicerad 2012-02-07 20:38:57 i Allmänt,

Nu kommer bild på vad jag fixat idag, supernöjd!!!
Före och efter bild!

Nytt!

Publicerad 2012-02-06 20:53:34 i Allmänt,

Köpte en ny "sminkborttagning" som tar skonsamt bort make up och smuts, ska även hjälpa för torr hud som de flesta har nu ute i kylan så får hoppas den är bra!

school!

Publicerad 2012-02-06 20:24:11 i Allmänt,

två prov denna vecka, ångest eftersom jag hängt med så dåligt i båda ämnena! Skitsamma.
Igår kollade jag och Adrian på bio, "En gång i Phuket". Jätterolig så den tycker jag ni ska kolla på. Myste så mycket med min fina igår, förutom att han spelar sitt Fifa12 fast det får väl jag skylla mig själv som går och köper det till han, haha.
Ännu en skoldag, även haft UF idag, bästa lektionen i veckan, så roligt har vi! Ska bli så kul när vi ska på mässa och bygga våran förhopningsvis ursnygga monter, bo på hotell och umgås!
längtar tills imorgon att få träna i bassängen imorgon. Imorgon ska jag förhoppningsvis göra en hemlig sak, så bild kommer imorgon kväll om ni vill se! 
Nu ska jag plugga! hehe.
kram!


så sant....

Filmdags!

Publicerad 2012-02-05 17:00:34 i Allmänt,

Dålig uppdatering jag vet!
Helgen har bestått av tittande på fotboll med mina finaste vänner! Även jobbat morgon idag :) ångest för skola känns som jag hamnat efter så mycket av 4dagar! Kommer även sakna min Emilia när hon åker till Egypten om några dagar, rätt avis, hade inte varit fel med en resa! Får väl se fram emot när vi förmodligen åker till Italien i slutet av sommaren! Nu ska jag hoppa in i duschen och ikväll blir det bio :)kram!

onsdag

Publicerad 2012-02-01 13:42:44 i Allmänt,

Hej! :)
Inte kunna blogga så mycket det senaste på grund av att jag har blivit "sängliggandes" de senaste dagarna för ledvärk. Som tur har jag mina hundar och katter som gör mig sällskap! Sen min underbara familj som hjälper mig med mat och bärning och allt som jag inte klarar av, så glad att dem hjälper mig ♥♥
Igår kom min finaste pojkvän och hoppas han kommer idag också, bara att bli omhållen om han en hel natt mår man bättre♥

kram på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela