Lydia Särud

Last week!

Publicerad 2012-03-31 13:45:09 i Allmänt,

Senaste veckan i bilder!
Det enda jag tänkt berätta om är om gårdagen då vi var på mässa i lysekil. Det var en jätterolig och trevlig händelserik dag och för er som kommer gå gymnasiet nästa år(ettor,tvåor,treor) välj småföretagande. Man lär sig jättemycket mer än vad man tror. Det kändes även bra för oss, var synd att vi bara anmälde oss till 1 tävling och var med på 2 tävlingar som man ej behövde anmäla sig till, hade hoppats på någon placering i bästa monter men inte! Vi fick i alla fall mycket beröm över både den och våran vara! Hoppas även på att starta ett företag nästa år också om det inte blir för mycket på schemat och göra om allt man gjorde fel och de man missade. Men var i alla fall skitkul! Nu ska jag fixa mig iordning så blir det åmål och fira finaste josse! Ha en bra lördag allesammans!! :)

image description

Låt hela världen se ditt vackra leende

Publicerad 2012-03-22 10:47:51 i Allmänt,

God morgon! Gårdagen bestod av skola , glass i solskenet med goa vänner och en trip till uddevalla och gfors sen en go sovnatt med Micci och Mia! Nu är vi på g med uf-företaget för att åka till Karlstad och införskaffa oss saker till våran monter :) kommer bli mysigt! Ska även försöka med en springtur i eftermiddag eftersom jag vilade igår :) hoppas ni får en bra dag!!:)

Roadtrip!

Publicerad 2012-03-20 21:49:48 i Allmänt,

Grattis Bella till körkort idag, så det fick firas med en trip till Säffle ock käka donken med hon och Pernilla!:D

Lördag

Publicerad 2012-03-18 23:57:06 i Allmänt,

Var i Karlstad i fredags och kollade innebandy, billingsfors vann i Sudden! Roligt i alla fall. Gosa med min lilla pojke hela lördagsmorgonen så åkte jag hem och duscha och drog till mormor och morfar en stund :) sen hem till mia där vi laga mat och hade det trevligt!:) söndag jobb så äntligen avslutar jag denna helg med min Goa Adrian :)

Helg!

Publicerad 2012-03-16 14:05:42 i Allmänt,

Precis planerat resursveckan, så skola på måndag och onsdag nästa vecka bara, så gött! Helgen är bra planerad med vänner, mys, innebandy och jobb! Ha en bra helg allesammans!:)

Natti!

Publicerad 2012-03-14 22:39:26 i Allmänt,

Nu ska jag hoppa i säng efter en go träning. Så skönt att kunna vara med och att orka röra sig!:) hunnit med mycket idag, skola, promenad/cykling en sväng, promenad med hunden och bara sitta ute i det sköna vädret, lite vila mitt i allt, sen ut igen för att ta en glass med Bella och tjötta, ännu mera vila siat träning, så underbart att kunna vara ute så mycket!! morgondagens planer är skola och pluggning. Kanske något bak eller god matlagning får det nog bli i allt tråkigt!:) kanske åker till min finaste pojkvän på kvällen om jag orkar. På fredag blir det även Karlstad med Emma och Adrians föräldrar för att kolla à-lagsmatch :) godnatt alla söta!

Onsdag!

Publicerad 2012-03-14 14:23:12 i Allmänt,

Så gött väder idag så det får bli min andra ute träning för året satsar jag på eftersom jag inte klarat av att träna ute när det varit för kallt! Hoppas även på att inte få allt för ont, men det märks ikväll, så fotbollssugen ist för bassängträning! Idag fick det bli min svarta jumpsuit, så gosi!

Våfflor!

Publicerad 2012-03-11 17:15:52 i Allmänt,

Sov mellan mina söta tjejer Emma och Louise inatt. När vi vakna gjorde vi en jättegod frukost, våfflor! Nu sitter jag i hallen och kollar lite innebandy och ska snart hem till Adrian. Ångest med skola imorn! Helgen går fort men så äre :)

Don't drop it UF!

Publicerad 2012-03-09 10:02:50 i Allmänt,

Så mina kära vänner nu tycker jag att ni ska kolla hit och beställa handdukar innan den 29 mars och få två stycken för endast 199:- innan priserna går upp! Bara att höra av sig till mig eller på våran don't drop it UF's sida som du hittar här! Det enda som behövs är era mått runt antingen byst eller höft eller annat tänkbart ställe du skulle kunna tänkas använda handduken på, så hör vi sedan av oss när dem är klara!

Våran snygga VD Emilia på dessa bilder när hon var i Egypten och gick stolt runt i våran handduk ;)

friday!

Publicerad 2012-03-09 09:54:46 i Allmänt,

Nu sitter jag på skolan och inväntar första lektionen. Var uppe tidigt idag för att åka och ta lite röntgenbilder så hoppas de ser bra ut! Annars idag har jag tre lååååånga lektioner... Men ikväll blir det innebandy med massa goa tjejer! Veckan annars har bara bestått av skola och vila. Lika gött är det :) Och alla som inte har något planerat ikväll får ta sig till billingsfors och kolla innebandy kl 20.00 så får man hoppas att dem tar sin fjärde vinst i rad!
HA EN BRA DAG!♥

Hos Pernilla!

Publicerad 2012-03-06 19:45:39 i Allmänt,

Sitter hemma hos pernilla, ikväll blir det tv-tittande så ska jag lära henne att kolla på top model och desperate housewifes, där det även är sista säsongen utav så det får ni inte minnas!! inte heller grey's anatomy som är imorgon ;) Imorgon blir det även skola, segt att komma dit efter ett lov och när jag varit ledig både måndag och tisdag också, för tagit kortisoninjuktioner i handlederna så fått mysa med mina vovvar i två dagar! :) hoppas ni får en bra kväll allesammans!

Världens sämsta uppdatering?

Publicerad 2012-03-05 08:20:07 i Allmänt,

Haft ett bra lov med vänner, pojkvän och familj! Hinner tyvärr inte berätta så mycket just nu för ska snart ner till bussen, men tänkte lägga upp så ni vet att jag lever för jag kommer inte kunna ligga upp på ännu flera dagar tyvärr :( men får ta allt som hänt då! Kram!

Love

Publicerad 2012-03-01 11:30:45 i Allmänt,

Frukost på sängen för min sötis! Idag blire bad med fina vänner :) hörs sen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela