Lydia Särud

schoolday, Again....

Publicerad 2012-01-12 13:50:20 i Allmänt,

HEJ :)
Blivit lite dåligt med uppdateringen igår. Gjorde inte så mycket ändå heller, Var i skolan sen kom hem och tog det lungt bara sen upp till hallen och så blev det träning, vi var ute och sprang i en halvtimme och körde tvålag och lite passningar så var rätt lugn träning för att vara första på säsongen, fast det är gött de med! Vi fick välja mellan att spela i division fem eller fyra & vi valde femman så då är vi förmodligen tolv lag i den serien så får hoppas allt går bra och målet blir självklart att ta sig upp till fyran.

Annars idag har jag bara varit i skolan så fick jag skippa samhällslektionen för jag ska snart iväg och simma i bäckefors hos sjukgymnasten så nu drar al träning igång samtidigt. så får väl träna bort lite träningsvärk som sitter i kroppen från igår. Idag händer det inte så mycket förövrigt.

Och imorn allihoppa så är det match för A-laget i Billingsfors & då ska alla vara där och få se deras nya förmodligen gryma intro och förhoppningsvis en riktigt bra match med vinst!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela